Wind-Up Bird Chronicle

Wind-Up Bird Chronicle – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Murakami, Haruki

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta Wind-Up Bird Chronicle ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. Wind-Up Bird Chronicle on kirjoittanut Murakami, Haruki ja se julkaistiin .

Wind-Up Bird Chronicle kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
Wind-Up Bird Chronicle

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
12 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta Wind-Up Bird Chronicle

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan Wind-Up Bird Chronicle. Kirjan on kirjoittanut tekijä Murakami, Haruki. Vintage Publishing on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan Wind-Up Bird Chronicle julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Murakami, Haruki kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan Wind-Up Bird Chronicle perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. Wind-Up Bird Chronicle ISBN on 9780099540953.


Lue Wind-Up Bird Chronicle kirjat

Suositeltu hinta on 12, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele Wind-Up Bird Chronicle äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan Wind-Up Bird Chronicle äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue Wind-Up Bird Chronicle e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa Wind-Up Bird Chronicle e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue Wind-Up Bird Chronicle, koska pehmeäkantinen

Wind-Up Bird Chronicle on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: Wind-Up Bird Chronicle
 • Kirjailija: Murakami, Haruki
 • Sarja:
 • Kustantaja: Vintage Publishing
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 12 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9780099540953

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti Wind-Up Bird Chronicle?

Wind-Up Bird Chronicle on kirjoittanut tekijä Murakami, Haruki.

Milloin Wind-Up Bird Chronicle julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa Wind-Up Bird Chronicle?

Suosittelemme, että ostat kirjan Wind-Up Bird Chronicle osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

As this compelling story unfolds, the tidy suburban realities of Okadas vague and blameless life, spent cooking, reading, listening to jazz and opera and drinking beer at the kitchen table, are turned inside out, and he embarks on a bizarre journey, guided (however obscurely) by a succession of characters, each with a tale to tell.

Kustantaja kustantaja: Vintage Publishing