The Very Hungry Caterpillar

The Very Hungry Caterpillar – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Carle, Eric

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta The Very Hungry Caterpillar ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. The Very Hungry Caterpillar on kirjoittanut Carle, Eric ja se julkaistiin .

The Very Hungry Caterpillar kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
The Very Hungry Caterpillar

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
12 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta The Very Hungry Caterpillar

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan The Very Hungry Caterpillar. Kirjan on kirjoittanut tekijä Carle, Eric. Philomel Books on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan The Very Hungry Caterpillar julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Carle, Eric kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan The Very Hungry Caterpillar perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. The Very Hungry Caterpillar ISBN on 9780399226908.


Lue The Very Hungry Caterpillar kirjat

Suositeltu hinta on 12, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele The Very Hungry Caterpillar äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan The Very Hungry Caterpillar äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue The Very Hungry Caterpillar e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa The Very Hungry Caterpillar e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue The Very Hungry Caterpillar, koska pehmeäkantinen

The Very Hungry Caterpillar on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: The Very Hungry Caterpillar
 • Kirjailija: Carle, Eric
 • Sarja:
 • Kustantaja: Philomel Books
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 12 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9780399226908

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti The Very Hungry Caterpillar?

The Very Hungry Caterpillar on kirjoittanut tekijä Carle, Eric.

Milloin The Very Hungry Caterpillar julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa The Very Hungry Caterpillar?

Suosittelemme, että ostat kirjan The Very Hungry Caterpillar osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

Follows the progress of a hungry caterpillar as he eats his way through a varied and very large quantity of food until, full at last, he forms a cocoon around himself and goes to sleep. On board pages.

Kustantaja kustantaja: Philomel Books