The Longevity Diet

The Longevity Diet – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Longo, Valter

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta The Longevity Diet ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. The Longevity Diet on kirjoittanut Longo, Valter ja se julkaistiin .

The Longevity Diet kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
The Longevity Diet

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
12 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta The Longevity Diet

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan The Longevity Diet. Kirjan on kirjoittanut tekijä Longo, Valter. PENGUIN BOOKS LTD on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan The Longevity Diet julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Longo, Valter kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan The Longevity Diet perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. The Longevity Diet ISBN on 9781405933940.


Lue The Longevity Diet kirjat

Suositeltu hinta on 12, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele The Longevity Diet äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan The Longevity Diet äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue The Longevity Diet e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa The Longevity Diet e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue The Longevity Diet, koska pehmeäkantinen

The Longevity Diet on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: The Longevity Diet
 • Kirjailija: Longo, Valter
 • Sarja:
 • Kustantaja: PENGUIN BOOKS LTD
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 12 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9781405933940

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti The Longevity Diet?

The Longevity Diet on kirjoittanut tekijä Longo, Valter.

Milloin The Longevity Diet julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa The Longevity Diet?

Suosittelemme, että ostat kirjan The Longevity Diet osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

Live healthier for longer with the international bestselling guide that will change your lifeThe diet that holds the key to staying young . . . Dr Valter Longo is now considered one of the most influential voices in the fasting movement The TimesDr Valter Longo is one of the real scientific pioneers when it comes to researching the impact of food on health Dr Michael Mosley, bestselling author of The Fast Diet and The Clever Guts Diet________This is the clinically tested, revolutionary and straightforward diet to help you slow-down ageing, fight disease and lose weight.Following 30 years of research, Professor Valter Longo – a biochemist and one of the worlds leading researchers into ageing – discovered that the secret of longevity lies in cellular regeneration triggered by a special diet.And that by adhering to his fasting-mimicking diet, we can heal ourselves through food.The Longevity Diet will guide you through the process with:· An easy-to-adopt lifetime plan· Fasting-mimicking diet 3-4 times a year, just 5 days at a time· 30 easy and delicious recipes based on Longos Five Pillars of LongevityIn this lifelong, health-boosting plan, you will feel the benefits of fasting without the hunger and live a longer, healthier and more fulfilled life.And youll get to try easy, plant-and-fish based recipes . . .· Great for the heart and rich in antioxidants: black rice with courgette and shrimp· For a good source of iron, snack on dark chocolate and yoghurt· For dessert try tangy dried cranberries and walnuts________Make simple changes that can extend your healthy lifespan*Prevent age-related muscle and bone loss*Build your resistance to diabetes, cardiovascular disease, Alzheimers and cancer*Maintain your ideal weight and reduce abdominal fat

Kustantaja kustantaja: PENGUIN BOOKS LTD