The High Performance Planner

The High Performance Planner – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Burchard Brendon

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta The High Performance Planner ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. The High Performance Planner on kirjoittanut Burchard Brendon ja se julkaistiin .

The High Performance Planner kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
The High Performance Planner

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
30 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta The High Performance Planner

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan The High Performance Planner. Kirjan on kirjoittanut tekijä Burchard Brendon. HAY HOUSE INC on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan The High Performance Planner julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Burchard Brendon kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan The High Performance Planner perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. The High Performance Planner ISBN on 9781401957230.


Lue The High Performance Planner kirjat

Suositeltu hinta on 30, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele The High Performance Planner äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan The High Performance Planner äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue The High Performance Planner e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa The High Performance Planner e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue The High Performance Planner, koska pehmeäkantinen

The High Performance Planner on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: The High Performance Planner
 • Kirjailija: Burchard Brendon
 • Sarja:
 • Kustantaja: HAY HOUSE INC
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 30 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9781401957230

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti The High Performance Planner?

The High Performance Planner on kirjoittanut tekijä Burchard Brendon.

Milloin The High Performance Planner julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa The High Performance Planner?

Suosittelemme, että ostat kirjan The High Performance Planner osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

Create long-term success, prioritize like a pro and improve your productivity with this revolutionary 2-in-1 planner and journal. The High Performance Planner, created and field-tested by Brendon Burchard, the worlds leading high performance coach, is a planner and journal based on the largest study of how high performers increase productivity and create the positive mindset and habits needed to win the day. This planner will help ambitious professionals think more strategically, achieve their goals faster and become more focused, happier and productive. It includes useful tools such as: – morning mindset journal prompts and evening scorecards – daily goal boxes – weekly habit assessments – monthly project planning – whole life balance sheets Ultimately, the planner will teach you the personal and professional habits proven to lead to long-term success, not just in your work, but in every facet of your life.

Kustantaja kustantaja: HAY HOUSE INC