The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket)

The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Dostoevsky Fyodor

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) on kirjoittanut Dostoevsky Fyodor ja se julkaistiin .

The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket)

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
54 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket)

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket). Kirjan on kirjoittanut tekijä Dostoevsky Fyodor. Royal Classics on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Dostoevsky Fyodor kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) ISBN on 9781774761243.


Lue The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) kirjat

Suositeltu hinta on 54, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket), koska pehmeäkantinen

The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket)
 • Kirjailija: Dostoevsky Fyodor
 • Sarja:
 • Kustantaja: Royal Classics
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 54 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9781774761243

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket)?

The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) on kirjoittanut tekijä Dostoevsky Fyodor.

Milloin The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket)?

Suosittelemme, että ostat kirjan The Brothers Karamazov (Royal Collectors Edition) (Case Laminate Hardcover with Jacket) osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

Fyodor Pavlovichs is a 55-year-old buffoon who takes no interest in his children, and lives at the expense of others. Fyodor three sons, the youthful Alyosha, the impetuous Dmitri, and the logical Ivan, are involved in several triangular love affairs. Throughout their encounters, the family is confronted with deep-seated philosophical issues, protestations of love, murder, and an exhilarating trial.The Brothers Karamazov is a passionate philosophical novel, set in 19th-century Russia, that enters deeply into the ethical debates of God, free will, and morality. It is a spiritual drama of moral struggles concerning faith, doubt, judgment, and reason, set against a modernizing Russia, with a plot which revolves around the subject of patricide. Since its publication, it has been acclaimed as one of the supreme achievements in world literature.This case laminate collectors edition includes a Victorian inspired dust-jacket.

Kustantaja kustantaja: Royal Classics