The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich

The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Ferriss, Timothy

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich on kirjoittanut Ferriss, Timothy ja se julkaistiin .

The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
22 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich. Kirjan on kirjoittanut tekijä Ferriss, Timothy. Harmony on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Ferriss, Timothy kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich ISBN on 9780307465351.


Lue The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich kirjat

Suositeltu hinta on 22, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich, koska pehmeäkantinen

The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich
 • Kirjailija: Ferriss, Timothy
 • Sarja:
 • Kustantaja: Harmony
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 22 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9780307465351

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich?

The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich on kirjoittanut tekijä Ferriss, Timothy.

Milloin The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich?

Suosittelemme, että ostat kirjan The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

The New York Times bestselling author of The 4-Hour Body shows readers how to live more and work less, now with more than 100 pages of new, cutting-edge content. Forget the old concept of retirement and the rest of the deferred-life plan-there is no need to wait and every reason not to, especially in unpredictable economic times. Whether your dream is escaping the rat race, experiencing high-end world travel, or earning a monthly five-figure income with zero management, The 4-Hour Workweek is the blueprint. This step-by-step guide to luxury lifestyle design teaches: – How Tim went from $40,000 per year and 80 hours per week to $40,000 per month and 4 hours per week- How to outsource your life to overseas virtual assistants for $5 per hour and do whatever you want- How blue-chip escape artists travel the world without quitting their jobs- How to eliminate 50% of your work in 48 hours using the principles of a forgotten Italian economist- How to trade a long-haul career for short work bursts and frequent mini-retirements The new expanded edition of Tim Ferriss The 4-Hour Workweek includes: – More than 50 practical tips and case studies from readers (including families) who have doubled income, overcome common sticking points, and reinvented themselves using the original book as a starting point- Real-world templates you can copy for eliminating e-mail, negotiating with bosses and clients, or getting a private chef for less than $8 a meal- How Lifestyle Design principles can be suited to unpredictable economic times- The latest tools and tricks, as well as high-tech shortcuts, for living like a diplomat or millionaire without being either

Kustantaja kustantaja: Harmony