Texts and Events

Texts and Events – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Henry, Alastair

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta Texts and Events ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. Texts and Events on kirjoittanut Henry, Alastair ja se julkaistiin .

Texts and Events kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
Texts and Events

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
37 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta Texts and Events

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan Texts and Events. Kirjan on kirjoittanut tekijä Henry, Alastair. Studentlitteratur AB on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan Texts and Events julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Henry, Alastair kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan Texts and Events perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. Texts and Events ISBN on 9789144070643.


Lue Texts and Events kirjat

Suositeltu hinta on 37, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele Texts and Events äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan Texts and Events äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue Texts and Events e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa Texts and Events e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue Texts and Events, koska pehmeäkantinen

Texts and Events on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: Texts and Events
 • Kirjailija: Henry, Alastair
 • Sarja:
 • Kustantaja: Studentlitteratur AB
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 37 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9789144070643

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti Texts and Events?

Texts and Events on kirjoittanut tekijä Henry, Alastair.

Milloin Texts and Events julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa Texts and Events?

Suosittelemme, että ostat kirjan Texts and Events osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

This textbook provides beginning undergraduate students with a basic introduction to British and American literature by weaving it into a context of contemporary historical events. The authors have created learning material that includes a carefully chosen selection of literary texts, followed by thought-provoking ‘in-text’ questions designed to contribute to a better understanding of the relationship between literature and history. Texts and Events attempts to be open-ended in its version of the past, encouraging readers to seek knowledge outside the text by analysing other narratives, both fictional and historical, to which they are referred at the end of each chapter. These ‘Suggestions for Further Study’ expand upon and present alternatives to the narratives offered here. In this way, students are challenged to begin to question the exclusive nature of literary canons, to fill in the gaps of historical narratives, and to realise that neither can ever be complete. This second edition of Texts and Events includes a new final chapter spanning the period 2001–2012. Here, cultural narratives from Britain and the United States have been woven together with a particular focus on responses to the events of September 11, 2001 and July 7, 2005.

Kustantaja kustantaja: Studentlitteratur AB