Takedown, 5: A Thriller

Takedown, 5: A Thriller – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Thor, Brad

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta Takedown, 5: A Thriller ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. Takedown, 5: A Thriller on kirjoittanut Thor, Brad ja se julkaistiin .

Takedown, 5: A Thriller kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
Takedown, 5: A Thriller

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
19 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta Takedown, 5: A Thriller

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan Takedown, 5: A Thriller. Kirjan on kirjoittanut tekijä Thor, Brad. Atria Books on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan Takedown, 5: A Thriller julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Thor, Brad kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan Takedown, 5: A Thriller perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. Takedown, 5: A Thriller ISBN on 9781982150037.


Lue Takedown, 5: A Thriller kirjat

Suositeltu hinta on 19, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele Takedown, 5: A Thriller äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan Takedown, 5: A Thriller äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue Takedown, 5: A Thriller e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa Takedown, 5: A Thriller e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue Takedown, 5: A Thriller, koska pehmeäkantinen

Takedown, 5: A Thriller on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: Takedown, 5: A Thriller
 • Kirjailija: Thor, Brad
 • Sarja:
 • Kustantaja: Atria Books
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 19 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9781982150037

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti Takedown, 5: A Thriller?

Takedown, 5: A Thriller on kirjoittanut tekijä Thor, Brad.

Milloin Takedown, 5: A Thriller julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa Takedown, 5: A Thriller?

Suosittelemme, että ostat kirjan Takedown, 5: A Thriller osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

From #1 New York Times, #1 Wall Street Journal, and #1 Publishers Weekly bestselling author, Brad Thor, comes Takedown. July 4th weekend, New York City: As thousands of holiday travelers make their way out of Manhattan, a flawlessly executed terrorist attack plunges the city into a maelstrom of panic and death. Amid the chaos, an elite team of foreign operatives is systematically searching for one of their own, a man so powerful that the US government refuses to admit he even exists and will do anything to keep him hidden. Now, with the worlds deadliest enemy upon Americas doorstep, counterterrorism operative Scot Harvath must fight his way through the burning city streets to take down an invisible terrorist mastermind with the means to unleash hell on a global scale.

Kustantaja kustantaja: Atria Books