Subway Art

Subway Art – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Cooper Martha

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta Subway Art ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. Subway Art on kirjoittanut Cooper Martha ja se julkaistiin .

Subway Art kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
Subway Art

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
17 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta Subway Art

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan Subway Art. Kirjan on kirjoittanut tekijä Cooper Martha. THAMES & HUDSON LTD on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan Subway Art julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Cooper Martha kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan Subway Art perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. Subway Art ISBN on 9780500292129.


Lue Subway Art kirjat

Suositeltu hinta on 17, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele Subway Art äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan Subway Art äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue Subway Art e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa Subway Art e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue Subway Art, koska pehmeäkantinen

Subway Art on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: Subway Art
 • Kirjailija: Cooper Martha
 • Sarja:
 • Kustantaja: THAMES & HUDSON LTD
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 17 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9780500292129

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti Subway Art?

Subway Art on kirjoittanut tekijä Cooper Martha.

Milloin Subway Art julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa Subway Art?

Suosittelemme, että ostat kirjan Subway Art osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

In 1984, photographers Martha Cooper and Henry Chalfant captured the imagination of a generation with Subway Art, a groundbreaking book documenting the work of graffiti writers who illegally painted subway cars in New York City. The 2009 edition of the book is now available in a new, slightly reduced format. Henry Chalfants images of the trains retain their impact, while Martha Coopers narrative pictures tell the story. In the introductions, the authors recall how they gained entry to the New York graffiti community in the 1970s and 1980s and describe the techniques that they used to photograph it. Afterwords report how the lives of the original subway artists have unfolded, and chronicle the end of the subway graffiti scene in the late 1980s and its unexpected rebirth as a global art movement. This is an essential book for all fans of graffiti, stunning photography and 1980s-cool.

Kustantaja kustantaja: THAMES & HUDSON LTD