Robinson Crusoe

Robinson Crusoe – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Defoe Daniel

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta Robinson Crusoe ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. Robinson Crusoe on kirjoittanut Defoe Daniel ja se julkaistiin .

Robinson Crusoe kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
Robinson Crusoe

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
9 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta Robinson Crusoe

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan Robinson Crusoe. Kirjan on kirjoittanut tekijä Defoe Daniel. PENGUIN BOOKS LTD on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan Robinson Crusoe julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Defoe Daniel kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan Robinson Crusoe perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. Robinson Crusoe ISBN on 9780141439822.


Lue Robinson Crusoe kirjat

Suositeltu hinta on 9, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele Robinson Crusoe äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan Robinson Crusoe äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue Robinson Crusoe e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa Robinson Crusoe e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue Robinson Crusoe, koska pehmeäkantinen

Robinson Crusoe on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: Robinson Crusoe
 • Kirjailija: Defoe Daniel
 • Sarja:
 • Kustantaja: PENGUIN BOOKS LTD
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 9 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9780141439822

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti Robinson Crusoe?

Robinson Crusoe on kirjoittanut tekijä Defoe Daniel.

Milloin Robinson Crusoe julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa Robinson Crusoe?

Suosittelemme, että ostat kirjan Robinson Crusoe osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

Robinson Crusoe has a universal appeal, a story that goes right to the core of existence Simon ArmitageDaniel Defoes Robinson Crusoe, regarded by many to be first novel in English, is also the original tale of a castaway struggling to survive on a remote desert island. The sole survivor of a shipwreck, Robinson Crusoe is washed up on a desert island. In his journal he chronicles his daily battle to stay alive, as he conquers isolation, fashions shelter and clothes, enlists the help of a native islander who he names Friday, and fights off cannibals and mutineers. Written in an age of exploration and enterprise, it has been variously interpreted as an embodiment of British imperialist values, as a portrayal of natural man, or as a moral fable. But above all is a brilliant narrative, depicting Crusoes transformation from terrified survivor to self-sufficient master of an island. This edition contains a full chronology of Defoes life and times, explanatory notes, glossary and a critical introduction discussing Robinson Crusoe as a pioneering work of modern psychological realism.Edited with an introduction and notes by John Richetti.

Kustantaja kustantaja: PENGUIN BOOKS LTD