Narrative and Numbers

Narrative and Numbers – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Damodaran Aswath

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta Narrative and Numbers ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. Narrative and Numbers on kirjoittanut Damodaran Aswath ja se julkaistiin .

Narrative and Numbers kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
Narrative and Numbers

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
26 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta Narrative and Numbers

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan Narrative and Numbers. Kirjan on kirjoittanut tekijä Damodaran Aswath. Columbia University Press on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan Narrative and Numbers julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Damodaran Aswath kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan Narrative and Numbers perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. Narrative and Numbers ISBN on 9780231180481.


Lue Narrative and Numbers kirjat

Suositeltu hinta on 26, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele Narrative and Numbers äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan Narrative and Numbers äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue Narrative and Numbers e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa Narrative and Numbers e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue Narrative and Numbers, koska pehmeäkantinen

Narrative and Numbers on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: Narrative and Numbers
 • Kirjailija: Damodaran Aswath
 • Sarja:
 • Kustantaja: Columbia University Press
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 26 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9780231180481

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti Narrative and Numbers?

Narrative and Numbers on kirjoittanut tekijä Damodaran Aswath.

Milloin Narrative and Numbers julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa Narrative and Numbers?

Suosittelemme, että ostat kirjan Narrative and Numbers osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

How can a company that has never turned a profit have a multibillion dollar valuation? Why do some start-ups attract large investments while others do not? Aswath Damodaran, finance professor and experienced investor, argues that the power of story drives corporate value, adding substance to numbers and persuading even cautious investors to take risks. In business, there are the storytellers who spin compelling narratives and the number-crunchers who construct meaningful models and accounts. Both are essential to success, but only by combining the two, Damodaran argues, can a business deliver and sustain value. Through a range of case studies, Narrative and Numbers describes how storytellers can better incorporate and narrate numbers and how number-crunchers can calculate more imaginative models that withstand scrutiny. Damodaran considers Ubers debut and how narrative is key to understanding different valuations. He investigates why Twitter and Facebook were valued in the billions of dollars at their public offerings, and why one (Twitter) has stagnated while the other (Facebook) has grown. Damodaran also looks at more established business models such as Apple and Amazon to demonstrate how a companys history can both enrich and constrain its narrative. And through Vale, a global Brazil-based mining company, he shows the influence of external narrative, and how country, commodity, and currency can shape a companys story. Narrative and Numbers reveals the benefits, challenges, and pitfalls of weaving narratives around numbers and how one can best test a storys plausibility.

Kustantaja kustantaja: Columbia University Press