My Garden (Book)

My Garden (Book) – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Kincaid, Jamaica

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta My Garden (Book) ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. My Garden (Book) on kirjoittanut Kincaid, Jamaica ja se julkaistiin .

My Garden (Book) kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
My Garden (Book)

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
18 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta My Garden (Book)

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan My Garden (Book). Kirjan on kirjoittanut tekijä Kincaid, Jamaica. Farrar, Straus and Giroux on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan My Garden (Book) julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Kincaid, Jamaica kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan My Garden (Book) perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. My Garden (Book) ISBN on 9780374527761.


Lue My Garden (Book) kirjat

Suositeltu hinta on 18, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele My Garden (Book) äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan My Garden (Book) äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue My Garden (Book) e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa My Garden (Book) e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue My Garden (Book), koska pehmeäkantinen

My Garden (Book) on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: My Garden (Book)
 • Kirjailija: Kincaid, Jamaica
 • Sarja:
 • Kustantaja: Farrar, Straus and Giroux
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 18 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9780374527761

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti My Garden (Book)?

My Garden (Book) on kirjoittanut tekijä Kincaid, Jamaica.

Milloin My Garden (Book) julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa My Garden (Book)?

Suosittelemme, että ostat kirjan My Garden (Book) osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

One of our finest writers on one of her greatest loves.Jamaica Kincaids first garden in Vermont was a plot in the middle of her front lawn. There, to the consternation of more experienced friends, she planted only seeds of the flowers she liked best. In My Garden (Book): she gathers all she loves about gardening and plants, and examines it generously, passionately, and with sharp, idiosyncratic discrimination. Kincaids affections are matched in intensity only by her dislikes. She loves spring and summer but cannot bring herself to love winter, for it hides the garden. She adores the rhododron Jane Grant, and appreciates ordinary Blue Lake string beans, but abhors the Asiatic lily. The sources of her inspiration — seed catalogues, the gardener Gertrude Jekyll, gardens like Monets at Giverny — are subjected to intense scrutiny. She also examines the idea of the garden on Antigua, where she grew up. My Garden (Book): is an intimate, playful, and penetrating book on gardens, the plants that fill them, and the persons who tend them.

Kustantaja kustantaja: Farrar, Straus and Giroux