Metamorphosis

Metamorphosis – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Ovid

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta Metamorphosis ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. Metamorphosis on kirjoittanut Ovid ja se julkaistiin .

Metamorphosis kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
Metamorphosis

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
11 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta Metamorphosis

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan Metamorphosis. Kirjan on kirjoittanut tekijä Ovid. PENGUIN BOOKS LTD on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan Metamorphosis julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Ovid kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan Metamorphosis perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. Metamorphosis ISBN on 9780140440584.


Lue Metamorphosis kirjat

Suositeltu hinta on 11, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele Metamorphosis äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan Metamorphosis äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue Metamorphosis e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa Metamorphosis e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue Metamorphosis, koska pehmeäkantinen

Metamorphosis on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: Metamorphosis
 • Kirjailija: Ovid
 • Sarja:
 • Kustantaja: PENGUIN BOOKS LTD
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 11 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9780140440584

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti Metamorphosis?

Metamorphosis on kirjoittanut tekijä Ovid.

Milloin Metamorphosis julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa Metamorphosis?

Suosittelemme, että ostat kirjan Metamorphosis osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

Mary Inness classic prose translation of one of the supreme masterpieces of Latin literature, Ovids Metamorphosis. Ovid drew on Greek mythology, Latin folklore and legend from ever further afield to create a series of narrative poems, ingeniously linked by the common theme of transformation. Here a chaotic universe is subdued into harmonious order: animals turn to stone; men and women become trees and stars. Ovid himself transformed the art of storytelling, infusing these stories with new life through his subtley, humour and understanding of human nature, and elegantly tailoring tone and pace to fit a variety of subjects. The result is a lasting treasure-house of myth and legend. The most beautiful book in the language (my opinion and I suspect it was Shakespeares) – Ezra PoundOvid was born in 43 BC in central Italy. He was sent to Rome where he realised that his talent lay with poetry rather than with politics. His first published work was Amores, a collection of short love poems. He was expelled in A.D. 8 by Emperor Augustus for an unknown reason and went to Tomis on the Black Sea, where he died in AD 17.Mary M. Innes graduated from Glasgow and Oxford Universities and subsequently taught in the universities of Belfast and Aberdeen, before spending some twenty years proving to schoolgirls that classical languages can and should be enjoyed.

Kustantaja kustantaja: PENGUIN BOOKS LTD