Manufacturing Consent

Manufacturing Consent – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Chomsky, Noam

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta Manufacturing Consent ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. Manufacturing Consent on kirjoittanut Chomsky, Noam ja se julkaistiin .

Manufacturing Consent kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
Manufacturing Consent

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
21 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta Manufacturing Consent

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan Manufacturing Consent. Kirjan on kirjoittanut tekijä Chomsky, Noam. RANDOM HOUSE USA INC on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan Manufacturing Consent julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Chomsky, Noam kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan Manufacturing Consent perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. Manufacturing Consent ISBN on 9780375714498.


Lue Manufacturing Consent kirjat

Suositeltu hinta on 21, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele Manufacturing Consent äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan Manufacturing Consent äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue Manufacturing Consent e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa Manufacturing Consent e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue Manufacturing Consent, koska pehmeäkantinen

Manufacturing Consent on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: Manufacturing Consent
 • Kirjailija: Chomsky, Noam
 • Sarja:
 • Kustantaja: RANDOM HOUSE USA INC
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 21 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9780375714498

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti Manufacturing Consent?

Manufacturing Consent on kirjoittanut tekijä Chomsky, Noam.

Milloin Manufacturing Consent julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa Manufacturing Consent?

Suosittelemme, että ostat kirjan Manufacturing Consent osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

In this pathbreaking work, now with a new introduction, Edward S. Herman and Noam Chomsky show that, contrary to the usual image of the news media as cantankerous, obstinate, and ubiquitous in their search for truth and defense of justice, in their actual practice they defend the economic, social, and political agendas of the privileged groups that dominate domestic society, the state, and the global order.Based on a series of case studies—including the media’s dichotomous treatment of “worthy” versus “unworthy” victims, “legitimizing” and “meaningless” Third World elections, and devastating critiques of media coverage of the U.S. wars against Indochina—Herman and Chomsky draw on decades of criticism and research to propose a Propaganda Model to explain the media’s behavior and performance. Their new introduction updates the Propaganda Model and the earlier case studies, and it discusses several other applications. These include the manner in which the media covered the passage of the North American Free Trade Agreement and subsequent Mexican financial meltdown of 1994-1995, the media’s handling of the protests against the World Trade Organization, World Bank, and International Monetary Fund in 1999 and 2000, and the media’s treatment of the chemical industry and its regulation. What emerges from this work is a powerful assessment of how propagandistic the U.S. mass media are, how they systematically fail to live up to their self-image as providers of the kind of information that people need to make sense of the world, and how we can understand their function in a radically new way.

Kustantaja kustantaja: RANDOM HOUSE USA INC