Johnny Carson

Johnny Carson – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Bushkin, Henry

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta Johnny Carson ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. Johnny Carson on kirjoittanut Bushkin, Henry ja se julkaistiin .

Johnny Carson kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
Johnny Carson

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
17 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta Johnny Carson

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan Johnny Carson. Kirjan on kirjoittanut tekijä Bushkin, Henry. Mariner Books on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan Johnny Carson julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Bushkin, Henry kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan Johnny Carson perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. Johnny Carson ISBN on 9780544334489.


Lue Johnny Carson kirjat

Suositeltu hinta on 17, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele Johnny Carson äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan Johnny Carson äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue Johnny Carson e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa Johnny Carson e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue Johnny Carson, koska pehmeäkantinen

Johnny Carson on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: Johnny Carson
 • Kirjailija: Bushkin, Henry
 • Sarja:
 • Kustantaja: Mariner Books
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 17 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9780544334489

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti Johnny Carson?

Johnny Carson on kirjoittanut tekijä Bushkin, Henry.

Milloin Johnny Carson julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa Johnny Carson?

Suosittelemme, että ostat kirjan Johnny Carson osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

A close look at how show business power corrupts . . . The dishiest read of the year. – Janet Maslin, Ten Favorite Books of the Year, New York Times Heres Johnny Probably everyone in America knows the phrase, whether they watched every episode of The Tonight Show or none because they had to go to bed early on school nights. From 1962 to 1992, Johnny Carson and his Tonight Show dominated the American consciousness. Henry Bushkin was Carsons best friend and lawyer during that period, and his book is a tautly rendered and remarkably nuanced portrait of Carson, revealing not only how he truly was, but why. Bushkin explains why Carson, a voracious (and very talented) womanizer, felt he always had to be married; why he couldnt visit his son in the hospital and wouldnt attend his mothers funeral; and much more. Johnny Carson is by turns shocking, poignant, and uproarious — written with a novelists eye for detail, a screenwriters ear for dialogue, and a knack for comic timing that Carson himself would relish. A fascinating book about a complex man. — Pittsburgh Post-Gazette Like The Tonight Show, the book has many a merry moment . . . Johnny Carson] was also one of a kind, and is missed. This book brings a bit of him back. — St. Louis Post-Dispatch A People magazine Top Ten Book of the Year

Kustantaja kustantaja: Mariner Books