Its About Time Jeff Porcaro

Its About Time Jeff Porcaro – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Flans Robyn

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta Its About Time Jeff Porcaro ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. Its About Time Jeff Porcaro on kirjoittanut Flans Robyn ja se julkaistiin .

Its About Time Jeff Porcaro kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
Its About Time Jeff Porcaro

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
24 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta Its About Time Jeff Porcaro

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan Its About Time Jeff Porcaro. Kirjan on kirjoittanut tekijä Flans Robyn. Hudson Music on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan Its About Time Jeff Porcaro julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Flans Robyn kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan Its About Time Jeff Porcaro perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. Its About Time Jeff Porcaro ISBN on 9781705112298.


Lue Its About Time Jeff Porcaro kirjat

Suositeltu hinta on 24, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele Its About Time Jeff Porcaro äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan Its About Time Jeff Porcaro äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue Its About Time Jeff Porcaro e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa Its About Time Jeff Porcaro e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue Its About Time Jeff Porcaro, koska pehmeäkantinen

Its About Time Jeff Porcaro on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: Its About Time Jeff Porcaro
 • Kirjailija: Flans Robyn
 • Sarja:
 • Kustantaja: Hudson Music
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 24 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9781705112298

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti Its About Time Jeff Porcaro?

Its About Time Jeff Porcaro on kirjoittanut tekijä Flans Robyn.

Milloin Its About Time Jeff Porcaro julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa Its About Time Jeff Porcaro?

Suosittelemme, että ostat kirjan Its About Time Jeff Porcaro osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

(Percussion). Jeff Porcaro was a founding member of the Grammy Award-winning band Toto, and he also recorded and toured with a list of artists that reads like a whos who of popular music in the late twentieth century. His long-time friend, Robyn Flans has written this biography of one of the most recorded drummers in history, held in equal esteem by fans and music professionals alike. It includes interviews with Bruce Springsteen, Ron Howard, Jackson Browne, Michael McDonald, Boz Scaggs, Peter Frampton and others, plus extensive commentary from Jeffs Toto bandmates and his family. The book also includes a 24-page glossy photo center section, including many never-before-seen pictures.

Kustantaja kustantaja: Hudson Music