Fight Club

Fight Club – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Palahniuk, Chuck

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta Fight Club ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. Fight Club on kirjoittanut Palahniuk, Chuck ja se julkaistiin .

Fight Club kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
Fight Club

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
16 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta Fight Club

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan Fight Club. Kirjan on kirjoittanut tekijä Palahniuk, Chuck. WW NORTON & CO on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan Fight Club julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Palahniuk, Chuck kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan Fight Club perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. Fight Club ISBN on 9780393355949.


Lue Fight Club kirjat

Suositeltu hinta on 16, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele Fight Club äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan Fight Club äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue Fight Club e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa Fight Club e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue Fight Club, koska pehmeäkantinen

Fight Club on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: Fight Club
 • Kirjailija: Palahniuk, Chuck
 • Sarja:
 • Kustantaja: WW NORTON & CO
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 16 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9780393355949

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti Fight Club?

Fight Club on kirjoittanut tekijä Palahniuk, Chuck.

Milloin Fight Club julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa Fight Club?

Suosittelemme, että ostat kirjan Fight Club osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

Chuck Palahniuk showed himself to be his generations most visionary satirist in this, his first book. Fight Clubs estranged narrator leaves his lackluster job when he comes under the thrall of Tyler Durden, an enigmatic young man who holds secret after-hours boxing matches in the basements of bars. There, two men fight as long as they have to. This is a gloriously original work that exposes the darkness at the core of our modern world.

Kustantaja kustantaja: WW NORTON & CO