Affirmative Action Around the World

Affirmative Action Around the World – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Sowell Thomas

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta Affirmative Action Around the World ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. Affirmative Action Around the World on kirjoittanut Sowell Thomas ja se julkaistiin .

Affirmative Action Around the World kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
Affirmative Action Around the World

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
21 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta Affirmative Action Around the World

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan Affirmative Action Around the World. Kirjan on kirjoittanut tekijä Sowell Thomas. YALE UNIVERSITY PRESS on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan Affirmative Action Around the World julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Sowell Thomas kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan Affirmative Action Around the World perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. Affirmative Action Around the World ISBN on 9780300107753.


Lue Affirmative Action Around the World kirjat

Suositeltu hinta on 21, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele Affirmative Action Around the World äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan Affirmative Action Around the World äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue Affirmative Action Around the World e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa Affirmative Action Around the World e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue Affirmative Action Around the World, koska pehmeäkantinen

Affirmative Action Around the World on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: Affirmative Action Around the World
 • Kirjailija: Sowell Thomas
 • Sarja:
 • Kustantaja: YALE UNIVERSITY PRESS
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 21 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9780300107753

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti Affirmative Action Around the World?

Affirmative Action Around the World on kirjoittanut tekijä Sowell Thomas.

Milloin Affirmative Action Around the World julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa Affirmative Action Around the World?

Suosittelemme, että ostat kirjan Affirmative Action Around the World osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

In this important book, an eminent authority presents a new perspective on affirmative action, investigating its actual consequences in the United States and in other countries where it has been in effect. Evaluating his empirical data, Thomas Sowell concludes that race preference programs worldwide have not met expectations and have often produced the opposite of what was originally intended.

Kustantaja kustantaja: YALE UNIVERSITY PRESS