A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership

A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership – Osta kirja, äänikirja ja ekirja

kirjoittajalta Jackson Brad

Vertaile ja löydä halvin hinta sivustolta A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership ennen kuin teet ostoksen. Osta joko kirja, äänikirja tai ekirja. A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership on kirjoittanut Jackson Brad ja se julkaistiin .

A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership kuten kirja, äänikirja ja e-kirja.
A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership

Suosittelua:
⭐⭐⭐⭐⭐

Suositushinta::
18 €

Kirja / eKirja

Disclaimer: Ei äänikirjan palvelu on kaikki kirjat valikoimassa ja välillä ne voivat muuttua. Varmista siis, että valitsemassasi palvelussa on etsimäsi kirjat tekemällä haku sen verkkosivustolla.


Tietoja aiheesta A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership

Täältä löydät kaikki tiedot, jotka haluat ehkä tietää kirjan A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership. Kirjan on kirjoittanut tekijä Jackson Brad. SAGE PUBLICATIONS LTD on vastuullinen kustantava kirjan kustantaja ja siten kirjan julkaisijat. Kirjan A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership julkaisupäivä oli .

Alkuperäinen kieli, jolla Jackson Brad kirjoitti ja julkaisi kirjan, oli Englanti. Kirja on saatavana useina eri versioina, mutta sen yleisin muoto on .

Jos haluat lukea kirjan A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership perinteisessä kovakantisessa muodossa tai pehmeäkantisena, se koostuu sivumäärästä. Kirja painaa grammaa. A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership ISBN on 9781446273784.


Lue A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership kirjat

Suositeltu hinta on 18, mutta tämä voi muuttua nopeasti. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa nähdäksesi nykyisen hinnan ja tilata kirjan helposti kotiin.

Kuuntele A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership äänikirjat

Haluatko kuunnella kirjan A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership äänikirjat? Sitten suosittelemme, että luot tilin Bookbeat- tai Nextory -palveluihin, jotka ovat kaksi johtavaa ja selvästi parasta palvelua sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja. Napsauta yllä olevaa äänikirjapalvelua ja luo tili jo tänään! Huomaa, että missään äänikirjapalveluissa ei ole täsmälleen kaikkia kirjoja, joten hae haluamastasi palvelusta varmistaaksesi, että juuri ne kirjat, jotka haluat kuunnella, ovat kyseisen palvelun kanssa.

Lue A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership e-kirjat

Oletko tabletin omistaja tai haluatko lukea kirjoja tietokoneen tai tabletin kautta? Bokusilta voit helposti ja kätevästi ostaa A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership e-kirjat. Napsauta yllä olevaa kirjakauppaa ja tilaa e-kirjasi helposti ja halvalla.

Lue A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership, koska pehmeäkantinen

A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership on joissakin tapauksissa saatavana pehmeäkantisena kirjat. Napsauta Adlibris ja näet kaikki kirjan käytettävissä olevat muodot.

Faktoja kirjasta

 • Kirjan nimi: A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership
 • Kirjailija: Jackson Brad
 • Sarja:
 • Kustantaja: SAGE PUBLICATIONS LTD
 • Julkaisupäivä:
 • Hinta: 18 €
 • Muoto:
 • Kieli: Englanti
 • Sivumäärä:
 • Paino:
 • ISBN: 9781446273784

Usein kysyttyjä kysymyksiä kirjasta

Kuka kirjoitti A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership?

A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership on kirjoittanut tekijä Jackson Brad.

Milloin A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership julkaistiin?

Tämän numeron kirja julkaistiin .

Mistä voin ostaa A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership?

Suosittelemme, että ostat kirjan A Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap Book about Studying Leadership osoitteesta Adlibris. Jos haluat kuunnella kirjaa äänikirjat, voit tehdä sen osoitteessa Nextory, Elisa tai Bookbeat. Mikään äänikirjapalvelu ei tarjoa täsmälleen kaikkia kirjoja valikoimastaan, joten varmista, että kuuntelemasi kirjat ovat valitsemasi kanssa.


Kustantajan teksti kirjasta:

An engaging guide through the cacophony of competing perspectives and models of leadership, the new edition includes an expanded discussion of contemporary topics like followership, gender, ethics, authenticity, and leadership and the arts, set against the backdrop of the global financial crisis. Conceived by Chris Grey as an antidote to conventional textbooks, each book in the ‘Very Short, Fairly Interesting and Reasonably Cheap’ series takes a core area of the curriculum and turns it on its head by providing a critical and sophisticated overview of the key issues and debates in an informal, conversational and often humorous way. Suitable for students of leadership, professionals working in organizations and anyone curious about the workings of leadership. Need another VSFI? Browse the series here

Kustantaja kustantaja: SAGE PUBLICATIONS LTD